Ceva special,  Curiozitati

Ora ceaiului la Hotelul Pera din Istanbul

Ora ceaiului la Hotelul Pera din Istanbul! Răsfăț cu r mare! ❤
„Pera Palace, înființat în anul 1892 de către arhitectul francez-otoman Alexander Vallaury, este un hotel tip muzeu ce face parte dintr-o categorie specială și a fost proiectat în stil neoclasic, art nouveau și oriental. Hotelul se află în cartierul istoric Pera din Istanbul și oferă vedere spectaculoasă la Cornul de Aur, o piscină interioară și camere luxoase cu vedere la oraș.
Restaurantul Agatha, denumit după scriitoarea renumită de romane polițiste, oferă preparate din bucătăria turcească contemporană. Orient Bar & Terrace este un punct de întâlnire faimos printre reprezentanții înaltei societăți din Istanbul și pentru călătorii din toată lumea. Kubbeli Saloon este un lounge de ceai și oferă muzică suavă de pian live, care adăugă un plus atmosferei magice. Patiseria franțuzească clasică, Patisserie de Pera, oferă torturi de inspirație turcă și franceză preparate manual, macarons, prăjituri și bomboane de ciocolată de casă.
Hotelul se află la câțiva pași de Piața Taksim, la 3 km de orașul vechi, la 2 km de portul ambarcațiunilor de croazieră și la numai 20 km de Aeroportul Internațional Atatürk.” aflăm de pe www.agoda.com.

Vezi mai puţin

Un comentariu

  • Ella

    Asa este, o frumusețe! Mi-ati adus aminte de momente unice trăite în acest hotel, în niște zile superbe de primăvară, cum doar în Istanbul pot fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!