Ceva special,  Tu esti TurcaLaUnCeai

Incheiat – Concurs Aniversar – Trei ani de TurcaLaUnCeai

La concursul aniversar au fost anul acesta mulți participanți, din toate colțurile României și chiar și din Republica Moldova. Prieteni de peste hotare s-au înscris la rândul lor cu gândul să le facă celor dragi o surpriză. Anul acesta am avut paisprezece categorii de premii, sperăm ca la anul să avem o tombolă și mai bogată, să putem oferi astfel o mică mulțumire unui număr cât mai mare de prieteni TurcaLaUnCeai! Chiar dacă nu am putut răspundef fiecărui mesaj în parte, să știți că am apreciat în mod deosebit fiecare gând bun pe care ni l-ați trimis, iar propunerile trimise de voi ne vor ghida în alcătuirea postărilor viitoare. Câștigătorii concursului nostru aniversar sunt:

Premiul 1: Set de dicționar român-turc/turc-român PLUS Ghid de conversație

Pandele Oana – Bucureşti

Adriana Draghici – Bucuresti

Liviu Petric – Slobozia

Set de trei cărticele cu povești bilingve român-turcă

Mihaela Parniu

Luminita Buscu – Costinesti

Premiul 2: Set cești pentru cafea turcească, pahare de ayran + Cafea turcească

Ciorbaru Mircea – Constanta

Premiul 3: Ceainic turcesc cu motive otomane și ceai turcesc

Popa Iuliana – București

Premiul 4: Limba Turcă – Ghid de conversație, cu dicționar bilingv și suport lumânare

Bianca Gogoana – București

Premiul 5: Tricourile călătoare către Istanbul

Chirita Alexandra Mihaela – Bucuresti

6. Tricourile călătoare către Istanbul – Varianta pentru El

 

Gheorghe Anca Mihaela – București

Premiul 7: A doua rundă de tricouri călătoare pentru El

Nadya Botca – Iasi

Premiul 8: Gramatica Limbii Turce Contemporane și Farfurie decorativă cu AyaSofya și Moscheea Sultanahmet

Gheorghita Cosmina – Catalina – Radulesti, Vrancea

Premiul 9: Carte, Lokum, Salep și Sucuk cu nucă

 

Sanda Carmen Andreea – Bucuresti

Premiul 10: Carte, Chec-prăjitură turcească, Sütlaç şi Sakızlı Muhallebi (budincă din lapte)

Anca Nimara – Bucuresti

Premiul 11: Set de cești, ibric și cafea turcească

Dorina Checiches – Deva

Premiul 12: Patru meniuri cu preparate turcești

 

Diana Sirghi – Voucher pentru două meniuri

Hanganu Ioana Alexandra – Voucher pentru două meniuri

Premiul 13: Kilograme de baclava

Iulia Moraru

Raluca Alexandra Negutu

Premiul 14: Cină două persoane cu preparate turcești la alegere

Raluca Dumitrescu

Elena Mardare

Norocoșii noștri vor fi contactați în vederea înmânării premiilor. Felicitări tuturor!

***

Astăzi, pe 15 mai 2016, lansăm cu bucurie concursul nostru aniversar TurcaLaUnCeai! O singură dată pe an pregătim cu atenție și cu mare drag cadouri de suflet pentru tine, prietenul comunității noastre, în semn de mulțumire pentru că ne-ai fost alături. Suntem extrem de mândri de faptul că anul acesta am ajuns cu numărul premiilor la… paisprezece, împlinind dorința de anul trecut: atunci ne propusesem ca în 2016 un număr cât mai mare dintre voi să se numere printre câștigătorii concursului! Sunt, de fapt, paisprezece categorii, dacă stăm să le numărăm pe fiecare în parte, premiile sunt mult mai numeroase!

Concursul începe astăzi, iar înscrierile continuă până pe data de 24 mai 2016, ora 24:00, urmând ca a doua zi, chiar în ziua în care vom aniversa trei ani de activitate, pe 25 mai 2016, să anunțăm și câștigătorii tragerii la sorți! A fost o plăcere enormă pentru noi să pregătim acest concurs, îți mărturisim sincer că am simțit cum o bucățică din Turcia a poposit pe pământ românesc și ne-a luminat pur şi simplu ultimele zile! Suntem convinși că acest lucru se va întâmpla și pentru norocoșii noștri câștigători!

Premiile pe care le oferim anul acesta sunt alese cu tot sufletul și au fost selectate cât mai variat posibil, astfel încât să bucurăm pe cât mai mulți dintre voi! Nu mai trebuie să adăugăm că ne-ar plăcea la nebuie să câștigăm chiar noi fiecare cadou, atât de dragi ne sunt! Deci nu-i vorba de niște obiecte oarecare, alese la întâmplare și la repezeală, ci de daruri speciale, selectate cu un scop bine gândit, după îndelungi analize.

Înainte a prezenta premiile pe care le poți câștiga, îți reamintim că pe TurcaLaUnCeai, postările și, mai cu seamă, acest concurs, nu urmăresc acumularea unui număr mare de vizualizări, creșterea numărului de prieteni sau alte acțiuni forțate de acest gen. Tocmai de aceea, ai să vezi că pentru a participa nu trebuie să distribui nimic, nu trebuie să apreciezi imagini sau articole și nici să te înregistrezi pe site. Rămânem fideli sloganului comunității noastre: ”TurcaLaUnCeai – locul în care nu ești un număr, ci un suflet, o poveste.” Ne-am gândit chiar să schimbăm denumirea de concurs în ”TurcaLaUnCeai îți mulțumește”, căci practic este vorba de bucuria pe care o simțim la aniversarea a trei ani de activitate și de împărțirea ei cu tine. Tocmai de accea ne-am dorit să avem cât mai multe cadouri și am solicitat ajutorul firmelor sau persoanelor care ne-ar fi putut ajuta! Slavă Domnului, ne-am văzut toate dorințele îndeplinite!

Și acum… premiile pe care le-am pregătit pentru Tombolă!

Premiul 1: TREI Seturi cu Dicționar Român-Turc / Turc-Român PLUS Ghid de conversație și DOUĂ Seturi cu câte trei cărți de povești în ediție bilingvă română-turcă

Pe lângă premii, vine și o SUPER SURPRIZĂ pentru TOȚI prietenii TurcaLaUnCeai, indiferent dacă participă sau nu la concurs!

Premiul este oferit de Editura Next! Mulțumim, Rodica și Veronica!

Trei prieteni vor câștiga câte un dicționar turc-român, român-turc – Unic pe piața editorială din România – și un ghid de conversație, iar alți doi prieteni vor primi câte un set cu câte trei povești în ediție bilingvă română-turcă!

Poza 1

Premiile generoase ne sunt oferite de către persoanele speciale de la Editura Next, pe care am avut ocazia să le cunoaștem personal chiar acum câteva săptămâni… Auzisem de la Natalia, prietena comunității TurcaLaUnCeai, că dicționarul domnului profesor Agiemin Baubec a fost reeditat de curând în variantă îmbunătățită de cei de la Editura Next, așa că, în aceeași zi, am dat o fugă la sediul lor din București, de pe Calea Moșilor, iar căldura cu care am fost întâmpinați ne-a cucerit din prima! Rodica și Veronica știau de comunitatea noastră și… știau lucruri frumoase! Iar noi știam bine că dicționarul pe care l-am și achiziționat în acea zi este singurul dicționar turc-român / român-turc în adevăratul sens al cuvântului de pe piața din România. Ne-am adus imediat aminte cum zeci de prieteni ne întrebaseră ani la rând, deznădăjduiți, de unde pot cumpăra un dicționar bun pe limba turcă, fiind nevoiți să le răspundem de fiecare dată: ”În România nu se mai găsește, trebuie să cumperi din Turcia.” Mereu îl recomandam pe cel de la Redhouse, pe care îl foloseam și noi, ştiind că este complet și corect. Dar Redhouse este doar în engleză, iar celor care nu puteau ajunge  în Turcia le era dificil să îl achiziționeze. Dar acum… iată, în sfârșit, vă putem recomanda un dicționar bun! Cel mai bun și singurul de pe piața din România! El cuprinde 50.000 de cuvinte și expresii în 880 de pagini, fiind o unealtă generoasă și de neînlocuit pentru cei care studiază limba turcă!

Poza 2

Ghidul de conversație editat într-o ediție şmecheră, de buzunar, este pe cât de mic, pe atât de stufos, doldora de ”expresii uzuale și fraze utile pentru cele mai frecvente situații de comunicare, de la gări la aeroporturi, la magazine și restaurante, de la conversații despre vreme, la informații turistice” – așa cum se spune în prezentarea ghidului. Ne-am bucurat sincer că l-am primit bonus, odată cu achiziționarea dicționarului!

Poza 3

Cărticele de povești în ediție bilingvă sunt ceva inedit! Să-i citești pe Ion Creangă și pe Petre Ispirescu în turcă – asta da noutate! Cum ne imaginăm noi că funcționează această abordare? Răspunsul l-am primit când ne-a venit în minte exemplul unei familii mixte – tatăl turc și mămica româncă, fiecare părinte citește în limba maternă aceeași poveste micuțului familiei. Sau, și mai bine, dacă înveți turca te vei folosi de abordarea bilingvă pentru a descoperi noi cuvinte și expresii, pentru a-ți împrospăta cunoștințele sau pentru a adăuga unele noi.

Poza 4

Surpriza de care spuneam este că până pe data de 25.06.2016 Editura Next oferă tututor prietenilor TurcaLaUnCeai o reducere de 20% din prețul dicționarului dacă la achiziția sa menționezi codul TURCALAUNCEAI. 88 de lei, în loc de 110, e chiar foarte bine! Am fost extrem de entuziasmați atunci când Rodica și Veronica au acceptat pe loc propunerea noastră de a oferi un discount prietenilor care prezintă codul cu denumirea comunității noastre! Rodica și Veronica trimit dicționarul prin curier în toată țara, așa că profită de codul nostru și cumpără un dicționar care merită să se afle în biblioteca ta. Mulțumim mult, dragi prieteni, așa reușim să facem un cadou tuturor celor care citesc acum această postare!

 Premiul 2: Set cești pentru cafea turcească, pahare de ayran + Cafea turcească

Premiul este oferit de Pelit Kebab din Târgul Mureș.

Simpatica Tatiana, soțul ei de origine turcă și cei doi copilași sunt prietenii comunității noastre încă de la început, iar când au auzit că organizăm un concurs aniversar au fost dezamăgiți că nu aflaseră de el ceva mai devreme, pe când se aflau în Istanbul, de unde ne-ar fi putut achiziționa câteva lucruri deosebite pentru tombolă. Tatiana s-a grăbit să ne scrie: Vai, ce rău îmi pare că nu mi-ați spus mai devreme, sigur vă aduceam ceva! OK, promit să caut totuși ceva la noi la restaurant și revin mâine cu un răspuns.” S-a ținut de cuvânt și iată mesajul primit de la ea, chiar a doua zi: ”Da, am găsit un set de ceșcute pentru cafea nedesfăcut și pe care doresc să vi-l ofer. Vă pun și un pachețel de Cafea Mehmet Efendi pentru originalitate! Dați-mi o adresă și eu mâine rezolv!” Zis și făcut! I-am dat adresa Tatianei, iar în nici 24 de ore, aveam pe masa noastră setul de cafea, pachetele de cafea și… încă o surpriză! Două pahare pentru servirea ayranului!

Mulțumim PELİT KEBAB MUREŞ pentru cadourile minunate!

Poza 5DSCN2410DSCN2412

Am aflat că soțul Tatianei, Sedat, a deschis prima shawormerie din Târgul Mureș în 2004, după care au schimbat punctul de lucru și s-au extins, semn că lucrurile care se întâmplă acolo sunt cele care trebuie! Am remarcat o mulțime de bunătăți turcești pe pagina lor, de la gözleme la cuptor și künefe, la Alinazik Kebab şi karnıyarık! Tot felul de dulciuri însiropate fac cu ochiul pofticioșilor, iar pita proaspătă preparată în cuptor pentru kebab este ceva deosebit față de alte localuri care folosesc lipie din comerț, mai puțin gustoasă.

Adresa lor este: Str.Bartok Bela nr. 2A , Tg. Mureș. Numărul de contact este: 0754 311 372

catsNu știm câți prieteni avem în Târgul Mureș, bănuim că nu foarte mulți, așa că nu avem nicio idee legată de cum le-am putea răsplăti generozitatea prietenilor de la Pelit Kebab, dar știm că gestul lor frumos și sensibil nu va trece neobservat! Ne-au impresionat mult și cuvintele Tatianei: Eu dacă știam de concurs mai devreme, făceam mai multe pentru că de Paște am fost la Istanbul. Mie îmi place să ajut oamenii și să-i fac fericiți, fără să aștept ceva în schimb. Un lucru vă spun din experiența mea de viață: „Nimic nu este întâmplător”! Să știți că și dacă nu ne făceați reclamă, tot vă ajutam. Sunt niște legi nescrise pe care trebuie să le respectăm.”

Premiul 3: Ceainic turcesc cu motive otomane și ceai turcesc

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai și de prietena noastră Oana Cosma! Îți mulțumim mult, Oana!

Din concursul nostru n-avea cum, n-avea cum să lipsească îndrăgitul ceainic turcesc! Achiziționat special pentru acest concurs, ca și restul premiilor care vor urma, ne-a cucerit pe loc cu ale sale motive otomane în formă de lalea, iar nuanța grena amintește de culorile logo-ului nostru! Știam că iubitorii ceaiului turcesc din România au în primul rând nevoie de ceainicul specific și, desigur, de ceaiul negru turcesc. Fără aceste două elemente, cultura ceaiului va rămâne doar în Turcia. Restul obiectelor, paharele în formă de lalea, farfuriuțele, mini-lingurițele și cubulețele de zahăr vor rămâne, de această dată, pe planul doi.

DSCN2425DSCN2428DSCN2422

Premiul 4: Limba Turcă – Ghid de conversație, cu dicționar bilingv și suport lumânare

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

După ce am achiziționat ghidul editurii Litera pentru noi, am știut că trebuie să mai luăm încă un exemplar pentru tombolă. De ce? Este mai mult decât un ghid – vei înțelege în curând de pe blog, unde îi pregătim un review detaliat. În el am găsit, plăcut surprinși, note culturale, sfaturi de călătorie, explicații gramaticale, expresii uzuale și un dicționar folositor la final. Ne-au cucerit imaginile realiste, neînflorate, tocmai cum ne plac nouă, dimensiunea practică – de buzunar, împărțirea secțiunilor tematice pe culori (nu ai nevoie de cuprins!) și, nu în ultimul rând, transcrierea fonetică a propozițiilor – extrem de utilă pentru începătorii absoluți! Un must have pentru cei care nu cunosc limba turcă și călătoresc pe meleaguri turcești! Noi recomandăm cu mare încredere acest ghid!

Suportul de lumânare ce amintește de basmele din O mie și una de nopți întregește atmosfera turcească în care ghidul te introduce!

DSCN2417DSCN2419DSCN2417

Premiul 5: Tricourile călătoare către Istanbul

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Prietenele noastre din comunitate, pentru voi în mod special este acest premiu! Am ales două tricouri răcoroase, de vară, de visare, pentru toate cele care își doresc să călătorească aievea sau doar cu gândul în frumoasa metropolă turcească! Aproape de inimă, îl vei avea pe el, pe mărețul Istanbul! Ambele sunt măsura M-L, se potrivesc bine ambelor măsuri. Cele două tricouri vor ajunge la o singură câștigătoare.

DSCN2403DSCN2405

6. Tricourile călătoare către Istanbul – Varianta pentru El

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Nici partea masculină a comunității noastre nu a fost dată uitării! Am ales cu atenție și pentru prietenii noștri două piese vestimentare cu inscripția marelui oraș! Cel închis la culoare ne-a cucerit prin prezența pescărușilor, iar cel alb prin desenul discret cu Podul Bosfor și Moscheea Ortaköy. Cel alb este măsura S, iar cel negru – M, ambele sunt 100% pamuk! Ai ghicit – bumbac! Din cel bun, turcesc! 🙂 Ambele tricouri vor ajunge la un singur câștigător! Norocos!

DSCN2399DSCN2402

Premiul 7: A doua rundă de tricouri călătoare pentru El

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Un alt prieten norocos din comunitatea noastră se va ”pricopsi” cu un alt set de tricouri ce poartă iscripționat frumosul nume al orașului Istanbul! Povestea unuia dintre ele, a celui gri, este una specială! După ce a fost achiziționat, am observat că este un produs… atipic, cu un concept senzațional: pe eticheta sa am găsit scris că, de fapt, sunt trei produse! În interior se vede doar inscripția și desenul cu negru, la lumina zilei, Turnul Galata și clădirile din jur devin albastre, iar noaptea, la întuneric, apare un alt mal de Bosfor, invizibil cu ochiul liber. Felicitări pentru conceptul inedit, este pentru prima dată când aflăm de o astfel de invenție! Tricoul alb este M, iar cel gri și pus pe șotii – un L. Desigur, și de această dată, ambele tricouri vor bucura un singur câștigător!

DSCN2395DSCN2398DSCN2397

Premiul 8: Gramatica Limbii Turce Contemporane și Farfurie decorativă cu AyaSofya și Moscheea Sultanahmet

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Sperăm ca acest premiu să ajungă la cineva care are nevoie de o gramatică bună a limbii turce, detaliată și stufoasă în exemple și noțiuni. Din ce știm noi, este singura apariție de acest gen de pe piața românească și se adresează mai cu seamă studenților de la secția de limbă turcă, dar și celor care iau studiul limbii turce în serios. Aici vei găsi noțiuni despre fonetică și fonologie, morfologie și sintaxă. Va fi oricum oricui folositoare, căci miile de exemple traduse în limba română ajută enorm.

Obiectul care însoțește acest premiu te invită la visare și… la făcut planuri! Decorațiunea din ceramică are atât suport de birou, cât și agățătoare solidă pentru perete, astfel încât să te bucuri de ea din orice unghi! Laleaua și steagul roșu cu alb se asortează oricărei inimi îndrăgostite de Turcia!

DSCN2445

Premiul 9: Carte, Lokum, Salep și Sucuk cu nucă

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Aici ne-am gândit cam așa: în timp ce vei lectura frumoasa poveste a vechiului Istanbul cu istoria străduțelor din diverse cartiere, vei sorbi din salepul aromat, vei degusta sucuk sau lokum și puțin va lipsi să te trezești chiar acolo, în mijlocul acțiunii! Vei vedea, cartea este ceva deosebit, cui îi plac detaliile extrem de minuțios relatate, fotografiile vechi și legendele despre Istanbul – o va iubi! Iar despre dulciuri, ce ar mai fi de adăugat?! Aaa, sunt aduse din Turcia, desigur!

DSCN2385DSCN2387DSCN2389

Premiul 10: Carte, Chec-prăjitură turcească, Sütlaç şi Sakızlı Muhallebi (budincă din lapte)

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Am ales și de această dată ceva pe sufletul nostru: o carte deosebit de apreciată în întreaga lume, poate cea mai cunoscută operă a autoarei contemporane Elif Șafak, și o parte din dulciurile noastre favorite: două budinci cremoase cu lapte și un chec-minune al celor de la Ülker, foarte îndrăgit în Turcia. Lectură dulce îi dorim viitorului câștigător!

DSCN2390DSCN2391

Premiul 11: Set de cești, ibric și cafea turcească

Premiul este oferit de TurcaLaUnCeai

Ai remarcat bine, iubitorii de cafea turcească au fost răsfățați cu ocazia acestui concurs! Încă un set de cafea turcească va ajunge pe măsuța unui alt norocos și jumătate, sperăm noi, și băutor de cafea! Am pregătit aici cam tot ce ai nevoie pentru a te delecta cu aroma inconfundabilă a cafelei turcești! În plus, ai remarcat trifoiul cu patru foi de pe modelul ceștilor? Sigur e ceva de bine! 🙂 Îți putem spune că materialul din care este făcut setul este unul tare, de calitate, dar tânărul turc de la care le-am achiziționat n-a știut să ne dea mai multe detalii, ne-a spus doar că…: ”Nu sunt din argint!” Simpatic-foc! 🙂

DSCN2455DSCN2451

Premiul 12: Patru meniuri cu preparate turcești

Acest premiul este oferit de Dristor Kebab Colentina

Dristor Kebab Colentina, Șos. Colentina nr. 12, Bloc S8, parter, sector 2, București

Doi prieteni norocoși vor câștiga un voucher valabil pentru DOUĂ meniuri, LA ALEGERE, în localul în care nouă ni se pare că miroase EXACT ca în Turcia! Rareori ne este dat să retrăim parcă aievea sentimentele care ne încearcă în Turcia. Dar la Dristor Kebab am avut parte de ele și ne-am bucurat enorm. Am fost întâmpinați de oameni calzi și primitori, deschiși la propuneri și la solicitările noastre, atenți și politicoși, și asta chiar înainte să afle pentru ce îi vizităm! Ne-a plăcut terasa mare și curată, faianța cu motive otomane, zumzetul din bucătărie și de la servire. Ce mai?! Totul seamănă cu ce vedem în Turcia! Tuturor vă recomandăm cu mare drag, un desert-minune descoperit la ei: burma kadayıf! Din ce am înțeles, acest desert delicios se găsește doar aici, la Dristor Kebab Colentina!

DSCN245713178953_573567052811811_2117846050151626209_n13179470_573567092811807_3305703448063397085_n13174055_573567142811802_196133549437256457_n 13230070_573567186145131_464042955970804704_n

Premiul 13: Kilograme de baclava

Premiu este oferit de: Levent Baclava

Adresă: Șoseaua Andronache nr.3 Colentina (mai ușor, ”La avion”) Cei de aici au stand și în Cora Lujerului Telefon de contact: 0722 398 066

Doi câștigători se vor bucura de câte un kilogram de bacalava turcească cu… nucă, care, fie vorba între noi, e preferata noastră, fiind mai puțin dulce decât cea cu mult fistic. Povestea acestei sponsorizări este cât se poate de simpatică! Totul s-a petrecut pur și simplu întâmplător! Nici nu știam de existența acestui loc, eram în drum către o altă adresă, dar ne-am decis să intrăm câteva minute.  Cei de acolo, văzând că vorbim turcește, ne-au întrebat ce și cum, iar noi le-am povestit că tare mult ne-am dori un sponsor pe partea de dulciuri. Nici n-au stat pe gânduri, pe loc ne-au spus că vor să ofere… cinci vouchere! Păcat că nu ne mai rămăseseră decât două, altfel am fi oferit cu mare plăcere, mai ales că am și gustat din baclava și ne-am dat seama că este proaspătă! Ne-a impresionat divanul turcesc dintr-un colț al localului, amabilitatea patronului (care a spus că își caută ajutoare, aviz amatorilor!). Data viitoare vom încerca înghețata Maraș și plăcintele de tip börek, aveau vreo trei-patru sortimente.

DSCN2468DSCN2381DSCN2383DSCN2378

Premiul 14: Cină două persoane cu preparate turcești la alegere

Acest premiu este oferit de Restaurant Edessa

Adresa: Șos. Colentina, nr. 281, București Telefon de contact: 0735 63 63 63

Doi prieteni vor câștiga câte un voucher pentru două persoane. Sunt așteptați la masa de seară.

DSCN2474DSCN2376

Cum participi la concurs?

  • Trimiți până pe 24.05.2016, ora 24:00, un mesaj pe adresa noastră de contact: launpahardeceaiturcesc@yahoo.com cu răspunsul la întrebarea: „Ce îți dorești să regăsești în paginile blogului TurcaLaUnCeai?” Te rugăm să menționezi și numele tău, precum și orașul din care participi, căci la extragerea câștigătorilor voucherelor (ultimele trei premii) vor participa doar prietenii din București. Spune-ne, însă, dacă dorești să primești unul din ultimele trei premii din București sau dacă vrei să le oferi altcuiva care poate ajunge.
  • Premiile vor fi expediate doar în România, aşa că poţi participa chiar dacă locuieşti în altă ţară, însă vom avea nevoie de o adresă din România pe care să putem expedia premiul.
  • Pentru a alege câştigătorii vom folosi site-ul random.org. Cei care îşi vor vedea numele pe lista câştigătorilor publicată pe data de 25 mai (chiar de ziua noastră!) vor fi rugaţi să ne trimită datele lor de contact pe adresa: launpahardeceaiturcesc@yahoo.com Dacă nu primim mailul cu detaliile în decurs de trei zile, vom alege alţi câştigători. Așadar nimeni să nu își piardă speranța! S-au mai văzut și nevăzute!

Înainte de a încheia, dorim să subliniem că nu am primit niciun fel de beneficiu financiar sau material pentru sponsorizările prezentate în concurs. Toate premiile pe care le-am primit au fost listate în concurs, pentru a putea fi câștigate de voi, prietenii comunității TurcaLaUnCeai! Ne amintim aici de o întrebare primită din partea unui sponsor: ”Și voi ce câștigați? Care este profitul vostru?”. Am zâmbit și am răspuns: ”Încrederea și aprecierea prietenilor este cu mult mai valoroasă decât orice câștig material.” Probabil că nu am fost înțeleși. Dar, am mai spus, cele mai frumoase cadouri pe care le putem primi sunt de acest gen. Sau așa.

Mărturisim, a fost tare greu și obositor cu organizarea concursului: căutarea sponsorilor, achiziționarea și pregătirea premiilor, fotografierea lor, alcătuirea articolelor, toate au necesitat mult efort și răbdare. Un moment interesant a fost atunci când am încheiat fotografierea cadourilor și am decis să luăm cinci minute pauză. Instinctiv am ridicat privirea către cer! Ce să vedem?! Soarele ne făcea cu ochiul prin frunzișul copacilor și ne transmitea că: ”Totul va fi bine!” Am înțeles atunci că suntem pe drumul cel bun și că lansarea concursului se va face conform programului anunțat.

Aducem mulțumiri în mod special prietenilor noștri: Oana Cosma, Nazım Alagöz şi Ionela Lostun-Burlacu. Ei ne-au ajutat enorm cu diverse aspecte ale organizării concusului, le suntem pe deplin recunoscători.

Mii de mulțumiri tuturor pentru sprijinul acordat!

 DSCN2467

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!