Contact – Suntem aici

Îți place Turcia. Vrei să înveți turca. Te interesează orice are legatură cu aceste subiecte. Vrei să iei legătura cu noi. Dacă ți se potrivește măcar una dintre afirmațiile de mai sus, ești invitat cu mult drag să pășești cu încredere în această lume, să întrebi, să înveți și să îndrăznești să descoperi.

Formularul de mai jos îți este destinat pentru a ne putea trimite întrebări, sugestii de articole sau orice altceva ce te-ar putea interesa. Împărtășește cu noi experiențele tale legate de Turcia, momentele frumoase petrecute în vacanta acolo, scrie-ne problemele sau dificultățile pe care le-ai întâmpinat acolo.

Vei găsi mereu aici pentru tine un sfat, o părere, o informație, o mână de ajutor. Ajutăm pe oricine necondiționat, fără să cerem nimic în schimb! Încercăm să răspundem în cel mai scurt timp mesajului tău!

  Numele tau (necesar)

  Adresa ta de e-mail (necesar)

  Titlu

  Poti scrie aici mesajul tau

   

  2 comentarii

  • Liliana Ocu

   Frumoase foto si tot ce e legat de Turcia…Am vizitat si eu de mai multe ori Istanbul si mereu ma uit la fotografiile pe care le-am facut si mi se face dor iar sa ma intorc dar mi-ar placea sa vizitez Efes dar am o teama caci nu inteleg limba doar cateva cuvinte…..Felicitari pentru acest blog sunteti minunati !

   • TurcaLaUnCeai

    Mulțumim mult, dragă Liliana Ocu! Ce plăcere deosebită să te avem printre cititorii site-ului nostru! Rămâi aproape de noi pentru a prinde curaj să înveți limba turcă!

    Te îmbrățișăm cu mare drag!

    Echipa Turca La Un Ceai

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  error: Content is protected !!