Ceva special,  Tu esti TurcaLaUnCeai

7 motive pentru care nu te vom uita, 2016!

Încă un an pe care l-ai petrecut alături de noi este gata să ne spună: Hoșça kalın!Rămâneți cu bine! sau, mai scurt, La revedere! Amintiri, idei, experiențe și sentimente, fotografii și mesaje, noi cunoștințe și informații, toate ne-au însoțit în 2016. Acum, acestea sunt gata să facă loc altora, la fel de interesante! 2016, nu te vom uita niciodată pentru că:

 1. … anul acesta tu ai fost alături de noi în proiectul 366 de mesaje de suflet, proiect pe care l-am desfășurat pe parcursul tuturor zilelor din an, seară de seară, la ora 22:00, transformată în ora la care ne punem întrebări, medităm ori visăm, conștientizăm sau regretăm. Foarte curând, vom strânge toate mesajele postate în acest album. A fost un adevărat maraton, un maraton special, de care ne vom reaminti cu mult, mult drag!
 2. tot anul acesta ne-ai putut descoperi și pe Instagram, o altă platformă super-dragă nouă unde am postat de-a lungul anului tot felul de imagini surprinse în aventurile noastre și însoțite, desigur, de explicații sau completări în limba turcă! De câteva săptămâni, poți beneficia aici de o altă idee năstrușnică pe care am lansat-o cu mare drag: zi de zi postăm câte un cuvânt special în limba turcă, astfel încât studierea acestei limbi să fie pentru tine floare la ureche!
 3. … pe 25 mai, atunci când am împlinit trei ani de existență, am anunțat și câștigătorii concursului nostru aniversar, tradiția noastră specială din fiecare an, ocazie cu care am făcut fericiți pe câțiva dintre prietenii noștri, dăruindu-le cadouri minunate, alese cu grijă de noi, special pentru această zi deosebită! Cadoul nostru a fost reacția neașteptată pe care am primit-o din partea prietenilor comunității pe care i-am simțit încă o dată alături de noi prin sute de mesaje de felicitare și prin mici gesturi de prietenie!
O frumoasă surpriză pregătită de prietenul nostru Cosmin-Stefan Kodmon! Mulțumim, Cosmin, ne-a plăcut la nebunie creația ta!
O parte din premiile oferite de noi cu ocazia concursului aniversar!

4. …pe 8 august, ne-ai fost alături la lansarea site-ului turcalaunceai.ro, cel care ne găzduiește rândurile și articolele în prezent! Acesta reprezintă un alt vis împlinit pentru noi și o bine-meritată răsplată! Avem gânduri mari și frumoase cu site-ul în anul 2017, reportaje, noi concursuri, lecții de limba turcă și multe, multe surprize! Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a putea fi la curent cu tot ce postăm!

5. … începând cu 22 octombrie, am pornit la drum cu un alt proiect, despre care îți putem dezvălui că va continua și în 2017, atât cât va fi posibil! Este vorba despre Invitația la film artistic turcesc, din fiecare sâmbătă de la ora 15:00, tradiție care îți este probabil deja cunoscută! Găsești în ACEST ALBUM recomandările pe care le-am făcut până în prezent! Sunt filme deosebite, de suflet, și la al căror subiect te vei gândi mult timp după vizionarea lor.

6. … o altă amintire deosebit de plăcută anul acesta a fost ”bebelușul Turca La Un Ceai”! Ai contribuit alături de noi cu sugestii de nume pentru bebelușul prietenei noastre, Veronica Demir. Ne amintim împreună de întreaga poveste!

7. … am primit din partea ta, mai mult ca oricând, un număr mare de fotografii și corespondențe, cele mai multe dintre ele din Turcia, dar și multe felicitări deosebite primite cu ocazia împlinirii a 3 ani de activitate! Ne-ai trimis vederi din vacanța ta în Turcia, pe câteva dintre ele le-am adunat în ACEST ALBUM special!

Elis ne-a trimis salutări de la malul Mării Negre, din Constanța! O surpriză de proporții de care ne amintim de fiecare dată cu mare drag!
Numele comunității noastre a ajuns tocmai în Akyaka, Muğla, grație prietenei noastre Oana Diana!

Cele șapte motive enumerate mai sus se adaugă unui număr mult mai mare de alte motive pentru care suntem recunoscători lui 2016! El ne-a inspirat să continuăm frumosul proiect Turca La Un Ceai, iar implicarea ta ne motivează permanent să ridicăm zi de zi ștacheta și să pregătim alte postări și articole din ce în ce mai interesante! Să ne recitim cu bine în 2017! Oare ce ne va pregăti special acest an?

4 comentarii

 • emilia

  Ati fost si sunteti minunati! Va rog sa continuati acest proiect de suflet.
  Sarbatori fericite si La multi ani!!!!

 • Lidia

  ” 2017! Un An An Nou, un nou inceput… Uitati ce a fost rau, bucurati-va de ce a fost bine ! Va urez sa aveti un an nou bun, prosper si fericit. La multi ani ! „

  • TurcaLaUnCeai

   Mulțumim mult, dragă Lidia, pentru acest mesaj frumos! Toate gândurile bune și frumoase și pentru tine, din partea noastră! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!